Wat leuk dat je even komt kijken naar onze pagina voor onze locatie aan de GJ van Heekstraat 338. 

 

Onze nieuwe locatie is sinds 1 maart 2017 geopend.

Onze visie is dat wij veel buiten willen zijn met de kinderen. Kinderen kunnen buiten ontdekken, door de verschillende materialen die buiten te vinden zijn.  Wij gaan met de kinderen stil staan bij de seizoenen en zaaien samen de planten voor de moestuin. 

Wij voeren samen de dieren die wij in tuin hebben en verzorgen deze.  Wij zijn zeker 2 uur per dag buiten met de kinderen.

 De babygroep

Op onze babygroep is er plek voor 9 baby’s.  Wij beschikken over een mooie grondbox met spiegel waar de kleintjes kunnen spelen en zichzelf kunnen optrekken als zij daar aan toe zijn. Verder staat er een speelhuis waar kinderen in kunnen spelen. Wij hebben een keukentje en werkbank voor de kleintjes die al wat meer uitdaging nodig hebben.  

Wij werken met een open deuren beleid, dit betekent dat wij de deur van de babygroep openzetten en de dreumesen en peuters uitnodigen om te komen spelen. Dit doen wij op momenten dat de groep dit toelaat. Wanneer er broers en zussen op de andere groep spelen kunnen zij altijd even komen spelen met hun kleine broertje of zusje.  Op deze manier proberen wij de baby’s rust te geven die zij nodig hebben, maar ook het plezier te bieden van het contact met groteren kindjes. 

 

De peutergroep

Wij richten de groep in op rust en uitdaging. Wij hebben verschillende hoeken, zodat de kinderen in alle hoeken op verschillende manier uitgedaagd worden. 

Op het podium hebben we een themahoek. In deze hoek staan de verschillende seizoenen centraal en kijken wij met de kinderen wat de seizoenen doen. Hier zaaien wij onze plantjes en kijken wij wat er mee gebeurd. 

Daarnaast hebben wij een mooie speelkeuken, winkel en huishoek. Een bouwhoek en autohoek en natuurlijk een verkleedhoek. Op de manier proberen wij de kinderen op alle gebieden uit te dagen. 

 

Openingstijden en tarief

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur open. Wij verzorgen het fruit, het middageten en de luiers. Uw zoon of dochter kan ook warm eten bij ons. Vanaf de leeftijd van 1 jaar kan uw kind met ons mee eten dit kost 2,50 euro per maaltijd. 

 

U kunt bij ons enkel hele dagen afnemen van 7.00 uur tot 19.00 uur. Ons uurtarief voor 2017 is €7,18. Dit is gelijk aan het bedrag dat maximaal vergoed wordt door de belastingdienst.